Elay123 Bir an once kurtulmak isteyenlerdenim bunalimli ruh hali mide yanmasi bulantisi sinirlilik hali kaygi bozukluğu hersey hat safhada
Yenibirannee Gzm122 hiç durmadan saat başı hemde 🥹 artık antibiyotik igne yapıldı o şekilde hafiflemişti Allah kimseye yaşatmasın zor oluyor 🌸
Yaren-kayranik Gzm122 ben çok özlicem galiba 9 aya kadar çok rahat geldim son haftalar zorlamaya başladı sadece 🌸🌸
Kivircikimtirak Gzm122 ben pek o kadar sevmedim galiba. Kıyafetlere sığamamak üzdü. Nasış gidecek bu kilolar nasılll
Gzm122 Kivircikimtirak Ay gider kızz takma kafana bende 31 haftadayım 16 kilo aldım aman beee bebişlerimiz sağlıkı olsun ❤️
Esraa2112 Gzm122 Bende aşığım ama bir an önce bi almak istiyorum kucağıma ama bir yandan da aynı bedende olmak hissetmek ayrı bir şey yaa
Gzm122 Nibozog Ay ilk haftalar bende öyleydim ne yalan söyleyeyim 12. Haftaya kadar o kadar çok uyudum ki kolum kalkmıyordu ama geçti gitti 2. Trimester balayı gibi yaşarsın 😊
AybenYB Nibozog 33. Haftayı bitiriyoruz yarın hiçbir ilaç fayda etmedi hamileliğimi öğrendiğim haftadan beri kabızım hiç sekmedi 😂