Gmzle Nurellaaaaaaa1212 kırmızı degil kendi renginde hamile değilim kaşıntım da var mantar olabilir mi acaba evet siki kıyafetlerde giyorum
Angel19 Gmzle doktora gösterin benim de et beni gibydi hpv virüsü sigiliymiş hamilelikten sonra test yapılacak
Angel19 Gmzle benim kaşınmıyor ama ben burda hpv virüsü olan başlıkları çok okudum kaşınan da varmış en iyisi doktora gösterin vakit kaybetmeden
brnaksyince Gmzle bildiğim kadarıyla et beni normal de kaşınmaz fakat, siğil ise kaşınan da var kaşınmayan da. Klitoris yanında et beni değil de siğil olabilme ihtimali çok yüksek. O sebepten jinekolojik muayene şart.
brnaksyince Gmzle kendinizi muayene edin. Siğilin görüntülerine bakın. Mantar da sebeptir kaşınma için fakat et beni orada olur mu bilmiyorum. Deriden kabarık beyaz renk yada koyu renkli olabilir. Dağınık yada yuvarlak görüntü de olabilir et beni ile karıştırılıyor çoğu zaman.
Gmzle brnaksyince yok beyaz değil yuvarlak ta değil vajinanin kendi renginde kabariklikta yok acaba kendi yapısı mı öyle bana mı öyle geliyor