Gmzle Kızlar tam klitorisin yanında küçük et beni gibi bisey var yada bana mı öyle geliyor anlamadım elimle tuttum çok küçük ama yada kendi yapısı mı bilemedim biraz endişelendim açıkçası başına gelen var mı
Nilayy95 Gmzle merhaba insülin direnci, diyabet vs durumlarınız var mı ? Onlar genelde et beni çıkmasını tetikliyor. Şeker hastası olduğumu öğrendikten sonra kol altımda ve göbek deliğimde çıktı benimde.
Nurellaaaaaaa1212 Gmzle sakin ol canım hamilelikte hormonlardan kaynaklı cıkıyor. Doktor genelde sıkı iç çamaşırı sıkı pantolon da sebep olabiliyor dedi. Sivilce tarzında kırmızı acı veren siğil değilse hamilelikte normak oldugunu biliyorum
Flowerskaktus Varis de olabilir bende de oluştu hafif kahverengimsi gibi. Çok fazla ayakta durmaktan dolayı
Gmzle Nurellaaaaaaa1212 kırmızı degil kendi renginde hamile değilim kaşıntım da var mantar olabilir mi acaba evet siki kıyafetlerde giyorum
Angel19 Gmzle doktora gösterin benim de et beni gibydi hpv virüsü sigiliymiş hamilelikten sonra test yapılacak