susaMom_ asel_asl Ay inşallah hiç olmaz kızımda kusmadan çok bulantı ve koku hassasiyeti vardı hiç kilo vermedim 🥹 aksine alıyorum sürekli
busraaa570 susaMom_ iki gebeliğimde de 6. Haftada başlayıp 20. Haftaya kadar sürdü şu an 21. Haftanın içindeyim gözüm yeni açıldı hayattan ilk 20 hafta soğudum
Nihan87 Oğluma hamileyken bulantı nedir bilmedim, bu hamileliğimde bulantıdan beynim zonkluyor, nazar ettim kendime galiba. Her hamilelik bambaşkaymış gerçekten
susaMom_ Nihan87 Öyleymiş ben şuan 7+0dayım ilk gebeliğimde bu haftalarda başlayıp 13. Haftaya kadar devam etti bekliyorum başıma ne gelecek diye 😅
susaMom_ Minik_04 Farkı yok nerdeyse haftasını yakalar merak etme benim normalde 7+6 görünüyor ama bugün 7+0 olduğunu gördük
susaMom_ Minik_04 Yok canım hiç bir şey demedi olabilir dedi çünkü bende 1 hafta gerilik bekliyordum geç döllenme ihtimali kafamdaydı hep
Minik_04 susaMom_ evet bence de sağlıkla gelsin bebeğin🥰 kizim da da 2 hafta önde gidiyodu ama sonlarda haftasini yakaladı
susaMom_ Minik_04 Geriden geleni biliyorumda önde gidip geriye döneni ilk kez duydum kız 😅 niye öyle gebelik şekeri falan mı vardı
Minik_04 susaMom_ kiz nasil duymadin yok gebelik şekeri yoktu ama hep 2 hafta önde gidiyodu 38. Hafta da normale döndü😂