susaMom_ Minik_04 7+6 görünüyor ama ben 1 haftayı atıyorum çünkü geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum ilk kızımda öğrendiğimde keseyi net görmüştüm şuan ki bebişte kese nokta gibiydi 3 haftadır gitmiyorum biraz büyüsün diye
susaMom_ TAkilicci Canım benimde ilki kızdı onda biraz zorlandım ilk 3 ay yemek yapamadım midemi bulandırırdı herşey şimdi şükür hiç belirtim yok ama bunu da dert ediyor insan alla alla hamile değil miyim acaba falan diyorum
susaMom_ Phyloo Herkeste ve her gebelikte farklı olabiliyor zaten de evham ya işte geliyor ara sıra her anneye olduğu gibii 😅
susaMom_ Phyloo Canım benimde kızda 3 ay sürdü şuan ki gebeliğimi daha bilmiyorum allah sağlıklı doğup büyütmeyi nasip etsin
susaMom_ DuruDefne_mommy Beklemekteyim bende bugün kontrole gidiyorum bebeği görmesem belirtiler olmadığı için tribe girdim 😅
susaMom_ DuruDefne_mommy Biliyorum canım öyle derlerdi bebeği gördüm şükür için rahatladı 😅 sormam daha 7+6 haftalık sata göre ultrasonda 7+0 haftalık
asel_asl susaMom_ her gebelik farklıdır tabi . Ben de ikinciye hamileyim ilkinde olduğu gibi mide bulantısı kusma çok yaşadım 3 kilo verdim hatta. Bence sizin daha başlamamış . İnşallah olmaz tabi bu şekilde ilerlersiniz
susaMom_ asel_asl Ay inşallah hiç olmaz kızımda kusmadan çok bulantı ve koku hassasiyeti vardı hiç kilo vermedim 🥹 aksine alıyorum sürekli