Onurbunur penbe_karisi heeeee tamamm yazmayınca bi an dedim ne oluyor iyi erken çatlamış ha inşaaallah güzel haber alırsın bende iki tane gblik testi var az kaldı kalkıp yapacam öyle sabırsızım bu ay ya
Serone penbe_karisi chat gbt 17 sinde test önerdi ama korkuyorum eşim sabırsız ilkinde çok erken öğrendim sürekli kan ver dış gebelikmi stresi oluyor ama şimdiden test aldı 17 si için sanırım bende yapcam
penbe_karisi Serone valla ben 18 19 nda yapıcam garanti olsun diyeee ikinci gebeliğimi ben adete 10 gün önce ogrendimm
Bir1kelebek Maso19 ben ovülasyon testi yapmıyorum ama temizleneli 1 hafta olgu bugün yani cumartesi yıkanmıştım sat mı demem gerekiyor ona 😅 çok bilmiyorum da ve benim de arada kasıklarım ağrıyor psikolejik mi yoksa yumurtlama döneminde böyle mi oluyor 🤔
Maso19 Bir1kelebek off çok karışık hem yumurtlama döneminde hem yerleşme olunca hemde adet yaklasınca ağrıyabiliyormuş yani deli oldum iyice beklemek çok zor
penbe_karisi Onurbunur amin aminn sendeee güzel haberler alirsinn inşallah canm evet erken oldu biraz
Bir1kelebek penbe_karisi vücutu ateş basması yumurtlama belirtisi mi bende geçtiğimiz salı günü çok öyle olmuştum o yüzden miydi acaba
penbe_karisi Bir1kelebek benimki çatlama günü vücudumu sıcak basıyordu ve hala devam ediyor 🥹🥹insAllah güzel haber belirtisidir
Bir1kelebek Maso19 kaç yaşındasınız bende ilk gebeliğimi bekliyorum benim de bat yani adet olma günüm bat deniyor değil mi ? 😅 bat 23 mayıs
Maso19 Bir1kelebek 24 yaşındayımm evet beklenen adet tarihi bat son adet tarihi de sat mış inşallah güzel haberler alırızz 🥹
Bir1kelebek penbe_karisi inşaAllah ya inşaAllahhhh 🥹🥹 offf çok istiyorum ben allahım hepimize bu ay o güzel haberi yaşatsın
penbe_karisi Rosegul aaaa senindemi o zaman aynı ilerliyoruz ne zaman test yapaciksan adet gununde yakinn
Rosegul penbe_karisi ben Perşembe günü çatlatma iğnesi vurdum. 12 gün kadar gebelik testlerim pozitif çıkar,15. Gün yaparım kuzum
penbe_karisi Rosegul benim 13 güne hatta 14 günü bile silik çıkmıştı 15 negatifti 🥹 çatlatma iğnesi kullandığmda
Rosegul penbe_karisi işte o yüzden erken test yapmak istemiyorum. İlk klomen tedavimde yıkıldım resmen bilmediğim için, şimdi tecrübeliyim biliyorum. Siz ne zamandır istiyorsunuz iğne yaptiginiz zaman tuttu mu ?
penbe_karisi Rosegul ben Kasım ve aralaik ayında çatlatma iğnesi yaptım negatif oldu ocakta kendim hamile kaldım malesf kaybettim şuan tekrar düşünüyorum