U-M_mom ya bende hanile kaldığın ay 2 hafta ölçtüm 13.5 çıkıyodu en fazla sonra 11-12 civarıydı ama ilk muayenede 15 çıktı doktorda nerdeyse ama nabzım tavandı aşırı stres yaptım kalp atışı duyulacak mı diye önceki hamileliğimde tansiyonum vardı erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim o yüzden biraz stres oluyor bazen sonra coraspin ve iğne başladık takip ediyorum normal şu an tansiyon hap kullanmıyorum inşallahda güzel ilerler ben hamilelik öncesi kardiyoloji dahiliye hepsine muayene oldum holter takmadılar ama hastanede 14 çıkıyordu hep ama ben o kadar stresle gidiyodum ki acaba nolacak acaba tansiyon hastası mıyım tekrar hamilr olursam ya aynı şeyleri yaşarsam diye diye ordaki doktorlarda hastane ortamında yüksek çıkıyor olabilir evde sakince kendin takip et dediler bende o zaman takip etmeye başladım kaybımdan sonra uzun süre ölçmedim tansiyon aleti koluma girince kan beynime çıkıyordu sanki bide ilk hamilelikte kilom vardı doktor zayıflamamı istedi habi kiloda bi etken vücudun ağırlaşıyor zaten ağırsın diyodu bende 20 kilo verdim yediklerime dikkat ediyorum herşey normal şu an nasip kısmet