Busranur_mnts ilaydagkk1 benim sağ taraf ve orta gibi bazen çekilme hissi gibi oluyo ben de çözemedim testte ne zaman çıkar yaa ://
Busranur_mnts ilaydagkk1 üf yaa daha erken belli olsa keşke ben de çıkmadı diye üzülmüştüm 9. gün yaptım bugün 12 de yapmayı düşünüyorum da
Busranur_mnts ilaydagkk1 bekleyemem kız o kadar ya 12. günde de çıkar belki :) çarşamba oluyor işte o da
ilaydagkk1 Busranur_mnts aha bende bir gelişme daha saat 4 de lavaboya kalkmayan ben kalktım ve mide yanmasından uyuyamıyprum garip bir şey ilk uykumdan kalkıp dönüp ederken de göğüslerimde sızı vardı
Busranur_mnts ilaydagkk1 föğüs ağrısı ayni şekilde devsm ediyo bende yatarken hissediliyor dokununca acıyor artıp eksilmedi 2 gündür
ilaydagkk1 Busranur_mnts bende ilk başta ufak ufaktı dün biraz hissedilir oldu dolgunluk bugün sızısıda var bakalım hayırlısı
Busranur_mnts ilaydagkk1 Amin canımm dün akşam baya ağrım yoldu kasıkta gidip geliyo batma gibi sabit sağ tarafa doğru da bi doluluk hissi var tam anlatamıyorum ama garip bişi bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün yarın test yapsam mı 12yi mi beklesem
ilaydagkk1 Busranur_mnts kız ben gece uyandıydım uyuyamadım sabah 8e doğru yattım rüya görerek kalktım kese içinde 7 8 haftalık bebekler çıkıyordu ağzımdan 3 4 tane 😂😂
ilaydagkk1 Busranur_mnts vallaha birden şaşkınlıkla uyandım çok değişikti kesenin içinde olarak çıkıyorlardı ağzımdan 😂😂
Busranur_mnts ilaydagkk1 çok düşünüyoruz ya ben de adet mi olmama acaba diye düşünüyorum öoğu zaman hep rüyamda adet oluyorum 🤣
ilaydagkk1 Busranur_mnts gece falan kasık ağrısı olsun göğüslerimin aşırı hassaslığı olsun uyuyamayınca ilk rahst uykumda rüyama girer oldular 😂😂😂
Busranur_mnts ilaydagkk1 🤣🤣 ayy sabırsızım ben de ya bugün test yapmadım yarın 11. Gün 12 de çıksr diyorlar ama yarın da yapsam mı acaba 🤣
ilaydagkk1 Bir1kelebek valla canım normalde 7 gün var ama ocak ayında kimyasal yaşadım ilk adetimi 45 ikincisini 34. Günde oldum son adetim 16 nisan yumurtlama da 4 5 mayıs gibi