ilaydagkk1 Busranur_mnts kız bu sabah sanki göğüslerim daha da hassas kalktım gün geçtikçe daha hassaslaşıyor gibi ve adet öncesi sertleşerek hassas olurdu şuan yumuşak ama acıyor gğn geçtikçe artarsa umudum artarak devam edecek günüme kadar
Busranur_mnts ilaydagkk1 benim de öyle iki gündür benim adet öncesi genelde pek belirtim olmaz kasıkta da batma gibi sızlama gibi gelip giden ağrılar devam ediyo 13 14 mayısta test yaparım
Nuriay serra_62 göğüs ucum olay acıyo dokunamıyorum çocuklar yanlışlıkla bir yerleri göğsume gelince bi hal oluyorum çok merak ediyorum ama lafimi yutmicam bu sefer 😅 adetim geçmezse bir tanede test almam eczane ye girmeye yuzum kalmadı 😅
Busranur_mnts ilaydagkk1 sen de en erken 15de yap çıkmıyor daha erken :D ben 9. dünde yaptım yok 11 de denerim yine ama 12 13 de kesin çkar gibi
ilaydagkk1 Busranur_mnts ayın 20sini bekliyebilirsem beklicem inşallah ama bekleyebilir miyim bilmşyorum 😂😂
Busranur_mnts ilaydagkk1 ben testleri aldığımda ayın 14ünde yapıcam dedim tam 1 aay oluyor sonra dedim 12 sonra dedim 10unda yapıcam jbksbvk tabiki çıkmadı şimdi diyorum yine 14ü beklicem
ilaydagkk1 Busranur_mnts bekle bekle bazen pozitifse de biz erken yapıp negatifi görüp hayal kırıklığı yaşıyorız😂
Momm2bee serra_62 bat 28 mayis ama yumurtlama gunumden bi kac gun once iliskiye girmistim daha once hic boyle bisey olmasi hatta yumurtlama gunu de degerlendirdik ama gogus hassasiyetim cok fenaa bu kadar da erken olmaz ama yaa
ygmur13 Bat 13 duphaston kullandım bugün bitti değerlendirdiğim bir ay oldu test yapayım ya da gecikmeyi bekleyeyim diyorum sürekli kafamda😅 inşallah hepimiz pozitifi görürüz🙏🏻
Busranur_mnts ilaydagkk1 benim sağ taraf ve orta gibi bazen çekilme hissi gibi oluyo ben de çözemedim testte ne zaman çıkar yaa ://