Masal2021 Kizlar adetten önce asla goguslerimde hassasiyet ve doluluk olmazdı sadece gebeliklerimde olurdu iki gündür o şekildeydi kan verdim sonuç sıfır :( adetime sekiz gün var daha yeni de oluştuysa yani bı haftalık yinede bu belirtiler cikarmi bide sistemde hala gebe görünüyorum 39 haftalık bu etkili değildir dimi kan sonucunu yani
bikbikbikaak Masal2021 belirtiler betanın artması ile başlıyor o yüzden Beta sıfırken belirti olması bana çok gerçekçi gelmiyor ama belli de olmaz açıkçası umarım pozitifi görürsünüz 🤲🏿
nurssmom Masal2021 E diğer postta geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım demiştiniz ? Nasıl 8 gün oluyor adetinize
Esmaaaaaaaaaaa bikbikbikaak beta değerim 0 iken aynı belirtiler vardı bende de . Üstelik piyasadaki idrarla yapılan gebelik testleri hep pozitif verdi önce silik sonra belirgin. Ki kendim de sağlık personeliyim, önce kanda sonra idrarda çıkması lazım gebeliğin. Çok şaşırdım , şaşırdık.. hamilelik çok bambaşka bir şey bildiğimiz bilmediğimiz gibi çıkıyor 😌
Masal2021 @Mariam1 @GezenTavuk_2 @Mariam1 @Ftmnnr @Eslem2112 @Zeynepdinc @[silindi] @meryem80 @hapyymeltem @Nazsuuu @Siyahbeyaz_ @Busranur_mnts @Busranur_mnts @Miniginannesiiii1111
Busranur_mnts sistemde nasıl gebe görünüyorsunuz onu düzelttirin bence bi sıkıntı olmasın sonuca etkisi olmayabilir ama hiç 0,0 sonuç görmemiştim 0,1 0,2 çıkıyordu bende. adet ne zamandi
Masal2021 Busranur_mnts duzeltemiyirlar sağlık ocağı silmiş aradım hatta ama yok hala görünüyor 8 gün var
Busranur_mnts Masal2021 daha adete de çokmuş kız bekle sen adete yakın test yaparsın yine ben unutuyom kimşn hangi günü diye burda çok konuşuyoruz ya :)
Masal2021 nurssmom geçen ay yaşamıştım test yapmıştım pozitif ti aynı şekilde belirtiler vardı yazmışım canim gecen ay diye ama kan vermemiştim o hafta sonrasında vermiştim ama ilk kimyasalim olduğunda kan vermiştim 27 cikmisti
Masal2021 Busranur_mnts benim anlamadgm bu kadar belirtim varken ki adet donmeinde bile yaşamam bunları neden çıkmadı önce belirtileri başlar yoksa Betami artar
nurssmom Masal2021 böyle yazdığınız için sordum. Siz yinede en iyisi adet gününüz yaklaştığında test yapın silik çizgilere güvenmeyin ve adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer olduğu için hamileliğe yormayın bence
Busranur_mnts Masal2021 her ay adet bile yanı olmuyor vücutta illaki herkesfe farkılıdr kişinin önceki sonraki gebeliği bile farklı oluyor benim testlerde çıkmadı net ama içimd ebir his bu ay olacağını söylüyor adet olana kadar umur var hep sen de öyle düşün adete 3 gün kala falan yenilersin testi ya da seninki belki yumurtlama ağrıları da olabilir geç yumurtluyor olabilirsin adet gecikirse bidaha kan ver
Masal2021 Esmaaaaaaaaaaa eee sonuç peki. Gebelik varmiymis benimkiler pembe değildi gölgelik gibiydi bı de şey önce belirtiler mi başlar yoksa Betami yükselir
Masal2021 nurssmom tatlım biliyorum aklıma takıldığı için sormuştum korkma erkek değilim :) 8 sene önce ilk yasamistim kimyasalı hiç hatirlamiyorum adeti o yüzden acaba mi dedim yine geçen ay kimyasal mi olmuştu cnku kimyasaldan sonra gebe kalmıştım tekrar
Masal2021 nurssmom aynen testleri mahfetmislerr kullanmam artık akışına bıraktım. Ha iytiyac duyarsam kilzara sorarim güvenli testi
Esmaaaaaaaaaaa Masal2021 normalde olması gereken, döllenme olduktan sonra beta değeri yükselir ve döllenme olduğu için belirtiler başlar. İkisi eş zamanlı başlar ama demekki herkes de aynı olmayabiliyormuş. İlk beta testini 8 eylülde vermişim 0 çıkmış . 18 i regl günümde gelmeyince tekrar verdim. 50 lerde çıktı. Ama belirtiler gebelik belirtisi göğüslerim taş gibi oldu. Ki benim göğüslerim regl zamanı bile o kadar olmaz uçları acırdı sadece. Sabahları mide bulantısı, baş dönmelerim. Peynirimsi bi akıntı bu yoğun şekilde vardı. Zaten şüphelenmem de göğüs ve akıntıdan oldu
Masal2021 Busranur_mnts aynen valla yok kız yumurtlamak heralde cnku adetime 8 gün kaldı ins canim seninki pozitif dir
nurssmom Masal2021 erkeksiniz diye düşünmedim ama yazdıklarınız çok kafa karıştırıcı 15 gün önce test fotoğrafları atıp soruyorsunuz. Sonra 1 hafta önce kimyasal yaşadım diyorsunuz. Şimdi adetime 8 gün var diyorsunuz. Şimdi sorduğumda 1 ay önce kimyasaldı diyorsunuz. Şaşırdım çelişkilere
ABusraaaa Masal2021 ne dediğinizi kimse anlamıyor biliyor musunuz ve çok şaibeli konuşuyorsunuz. Geçen ay kimyasal mi gecirdim diyorsunuz ama kimsayal geçirip getirmediğinizden bile tam emin değilsiniz hadi kimsayal gecirdniz değerleriniz hangi ara normale döndü tekrar ilişki yaşayıp gebe kaldığınızi düşünüyorsunuz gerçekten ciddi anlamda anlamadığım için soruyorum
Masal2021 Esmaaaaaaaaaaa bı avazda kurtulursun ins çok değişik ama peki ilk yaptgnda rengi nasıldı pembeye dönmeden once
Esmaaaaaaaaaaa Masal2021 amin bekleyen herkes inşallah 🙏🏽 çok net değildi silik pembemsiydi. Reglime 11 gün vardı o zaman ama 2 3 güne yaptıkça daha belirginleşti. Tek marka ile yapmadım hep farklı markalarla yaptım.