Selenavci63 Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum oluyor çok heyecanlıyımmmm erkek çocuğuna hiç alışık değilim çevremde de hep kız bebekler oldu nasıl olur erkek bebişi ayyyy anlatııııın kızlarımmmm🐣🐣🐣🤍🤍🤍🤍
TAkilicci Selenavci63 Gazanız mübarek olsun ☺️ Şaka 😄 Ben çok sevdim erkek annesi olmasını, ay nasıl sevmeyeyim yanaklarımı avuçlarının içine alıp sen çiçeksin anne diyor 🥰
Merve8155 Selenavci63 gozunuz aydin cok guzel bir tecrube olacaktir eminim.burda hic tahminde bulunan olmus muydu🤭
civcivanne58 Selenavci63 Burda hiç tahminde bulunan olmuş muydu birde kaçıncı hafta da netleşti cinsiyetiniz 🐣
Esra11_10 Selenavci63 😂erkek bebişi arsız olur diyorlar ama yapacak bişey yok 30 haftalığız kıpır kıpır gece gündüz tekmeler savuruyor canım yanıyor bazen ama olsun doğunca göreceğiz bakalım bi an önce doğsun istiyorum artık
Ebru_ebru Esra11_10 Benim oğluşum öyleydi inanın beni çok korkutan da oldu erkek bebek zor felan çok şükür onu kucağıma aldığım an dünya duruyor sanki tatlı güzeli yorgunluklar emin olun 🥰🥰
Esra11_10 Ebru_ebru bencede öyledir Hayırlı evlat nasip etsin Allah arsız olsa da yapacak bir şey yok 😊
SuEr_Tu1512 Selenavci63 Ayy bende erkek annesiyiimmm😮💨😅 Şimdi yine hamişim ya kız olursa? Kız annesi olmak nasıl bişey? Kızım diyebilcek miyim? Kafamda deli sorular 😅😅 Rabbim bana da kız nasip etsin de bende değişik duygular yaşıyımm🤲😍
Leyli44 Selenavci63 erkek annesi olmak çok güzel herkes erkek çocukların şöyle böyle yaramazlığından bahsederken benim oğlumun nazlı ve uslu olması ve de anneye aşık olması🥹 sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım