Busranur_mnts Yusufunannesi_ neymiş kız o fikir olur belki :D ben de belki yokmuş diye kandırırım sonra söylerim :D
Yusufunannesi_ Busranur_mnts 🤣🤣 bundan sonra daha fazla çalışması gerektiği, benden ve oğlumuzdan sonra bir kişinin daha masrafalara ortak olmaya geldiğini söyleyeceğim ona 🤣🤣🤣
Yusufunannesi_ Mariam1 yalancı negatif çok duyuyorum ama yalancı pozitif gerçekten bana da çok ilginç geliyor
Mariam1 Yusufunannesi_ bende Yeni gördüm aslında yalancı pozitif değil sanırım ben test yaptım ikinci çizgi bayia net doktora gitim 2.30 çıktı büyük ihtimal bazi testler bunu yakalıyor sonra da sıfırlanıyor
Mariam1 etkafa bu ara ben gündüz asla ev toplamam çünkü cücük yine dağıtıyor boşuna yapmış oluyorum akşam toplarım uyunca yada birlikte doplariz oğlen ya yatarım yada otururum başka türlü çok yoruluyorum tekim bide ben
Mariam1 etkafa bende oyile diyordum yanlız 2 erker olunca kiz istiyorum ama oda erker olursa diye aklma geliyor tüp aşılama bile düşündüm ama yapmazlar sanırım
Nur19977 Kızlar benim de bekleyen adet tarihi 15 Mayıs sizce bu gece test yapsam çıkar mı test yapana kadar su içersem sıkıntı olurmu
Yusufunannesi_ Nur19977 biraz erken bence test için, sen bilirsin tabi yine canım, hakkında hayırlısı ❤️🌺