Satii Mutlannee kız bebeklerde şişlik oluyor böyle canım bazen pipiyle karışıyor dedi doktorum benim. Ama tabi ki en iyi doktorunuz bilir hiç yorum yapmadı büyümüş bebek daha yanılma olmaz diye düşünüyorum.
Mutlannee https://mutluresim.com/images/2025/05/13/1szm0S.jpg. Kızlar dün kızımın doğum günüydü aynı zamandada o kadar hazırlık yapmışken cinsiyetide aradan çıkartmak istedim ve doktorumuz erkek demiş ve ben hala inanamıyorum
Nurellaaaaaaa1212 Satii evet kızıma erkek denmişti pipi görmüştük 22. Haftada kız dediler şok 😂 şimdi de kız diyolar kesn erkek diyorum eşime 😂
Satii Nurellaaaaaaa1212 demi her an herşey olabilir insanın başına bir kere gelince böyle şeyler inanamıyor 🤭🤭
Nurellaaaaaaa1212 Satii 13+2 kuzum ultrasona göre 13+4 bugün yine kontrolüm var istanbul avcılardayım
Satii Nurellaaaaaaa1212 daha erkenmiş zaten her an herşey olabilir 🤭Rabbim gönlünüzdeki sağlıkla nasip eylesin inşallah
reyhan03K Mutlannee benimkine yüzde 70 erkek dedi ama canım Kordon’da var arada bı daha tam netleşir dedi senin ki gibi 3 çizgi değil ama fark var bence