bikbikbikaak 16′ya kadar benimkinin de bacak arası boş görünüyordu, siz yine de %100 diye düşünmeyin ama bana da kız gibi geldi Mutlannee
Mutlannee deletedmom43191 Net görüyor musunuz peki ? 16. Haftaya kadar bişey söylenilmiyor dedi ona göre seviniciiiimmmm 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mutlannee Mutlannee https://mutluresim.com/images/2025/05/11/1canC2.jpg. normal şartlarda ultrasondaki görüntü bu
Mutlannee Satii E o zaman bununda bi kesinlikle uok doktor erken söylememekte haklıymış 3 hafta önce 60 erkeğe benzetiyorum ama kesin değil dedi bu hafta söylemedi
Satii Mutlannee canım 16 da erkek ddi yanılmamak için söylemiyorum ben genelde bekliyorum dedi ama 17 ve 18 de kız 20. Haftada detaylıda kız ddiklerinde inandım
Mutlannee Mutlannee @deletedmom43191 @Satii bunuda yorumlar mısınız ? Ablam tutturdu boş değil kız olmaz diye 🤕 dünki yorumlardan sonra ümitlenmiştim birazcık
Satii Mutlannee kız bebeklerde şişlik oluyor böyle canım bazen pipiyle karışıyor dedi doktorum benim. Ama tabi ki en iyi doktorunuz bilir hiç yorum yapmadı büyümüş bebek daha yanılma olmaz diye düşünüyorum.