Ftmzrbzn Sevgili anneler kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 4 aylık hamileyim ve şu an 6 kilo almışım 😭😭hamile pilatesi mi yapmalıyım önerisi olan spor adına
Eftelya_54 Ftmzrbzn 36 haftalık hamileyim 10 kg aldım Ama hiç 10 kg almış gibi durmuyorum daha az gibi , Spor falan hiç yapmadım hele bu haftalarda elimi kaldıracak halim bile yok 🫣
buse2507 Ftmzrbzn Selam canım öncelikle kiloyu takmamanı öneririm kilo alınır verilir❤️ Ben 16 haftalık oldum daha kilo almadım canım
Ynnnn Ftmzrbzn 165 boyum 61 ile hamile kaldım iştahım aşırı açık sık sık birşeyler yiyorum sürekli hiç takmıyorum da valla doğumdan sonra illaki gidecektir diye düşünüyorum
Vatdifak 19 haftalık hamileyim. İlk haftalqr 3 kilo verdim. Şimdi gebelik öncesinden 1 kilo fazlayım..4 kilo aldım sayılır.
kedili1anne Hamilelikte yürüyüşlerin son dönemlerde alınacak +7 kiloya kadar engellediğini okumuştum Bence en gerekli spor yürüyüş Hamur işini ve paketli gıdayı azaltmak da önemli Ayrıca kilo sandığın şey ödem de olabilir tuzlu tüketmemeye çalış
kedili1anne Ftmzrbzn Annede sütü üreten vücuttaki yağdır Zayıf hamile kalanlar genellikle daha çok kilo alır yağ rezervinin artması gerektiği için Bende başlarda şok oluyordum 45 le hamile kaldım şuan 60 a doğru koşuyorum Vücudum çok yağsızdı Ama süt üretmek için gerekli yağlanmak Şimdi kilolarımı sevmeye başladım 😇
Sedooo İnşallah ,yedikkerime dikkat ediyorum yani bebeğe kilo.aldiracak şeyler yemeye gayret icindeyim Allah’ım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin