Birbenbirbebek ___Ebruli___ sağlıkla kucağınıza alın batın ismini araştırdınız mı ya ? Bende sevdim ama ağır bir isim veya konmaz anlamından dolayı filan diyorlar ama 🤷♀️
Parinas tahamommy benim de ortaokul arkadaşım vardı Eymen diye. İyi huylu sakin espirili bi çocuktu. Ama sonradan çevremde duyduklarım hiç öyle olmadı 😀biraz da nasıl yetiştirildiğiyle alakalı. Hatta burcuyla bile 🤭
Parinas ___Ebruli___ batın karın demek biliyor muydunuz. Hatta tıpta da çok kullanılır batın bölgesi diye 🙈isim olarak duymamıştım bilmiyorsanız diye yazayım dedim yanlış anlamayın. Ama Mirza çok güzelmiş
___Ebruli___ Parinas batın Allah’ın 99 isimlerin den biri tek ve yegane anlamında esma-ul Hüsna ilahisind duydum hoşuma gitti… Ve bir çok kişide duydum batın ismini
Aysenuryk Parinas yani bize göre çok hareketli, ama dışarıdan bakan biri klasik erkek çocuğu diyor 😁 ikizler burcu olduğu için anlık değişiyor, bazen çok sakin bazen fazla enerjik🤩
twokidsmom Parinas ya benim de oğlumun adı yigit 2.ye hamileyim erkek olursa kerem istiyorum ben de 😍
momofprincess1221 Aniki yanlista olabilir ama malikniyi degil anlami diye hatirliyom lütfen bir arastir canim
Aniki momofprincess1221 Malik isminin anlamin soruyorsunun qaliba Hz Yusuf peygamberin yakin arkadaşı ve Allah’ın 99 isminden biri manasi mülk sahibi olmak
Aniki momofprincess1221 aslinda kayin pederimin ismi olduğu için mecbur koyuldu ismi malesef cok pişmanım çünkü 4 yasinda haylada yürümüyor ama aslinda manasi güzel