Parinas Sydaaslan ilk oğlumun adı Yiğit. İkinci oğluma hamileyim. Kerem ya da Eymen düşünüyorum ama büyük ihtimalle Kerem olacak gibi. Eymenler yaramaz olurmuş 🤭
tahamommy Parinas yaa bende kerem eymen yada kerem ensar düşünüyorum 😅 okul öncesi öğretmenlik yaptım eymen isminde 1 öğrencim vardı ama saf bişeydi yaramazlığını görmedim 😅
twokidsmom Parinas ya benim de oğlumun adı yigit 2.ye hamileyim erkek olursa kerem istiyorum ben de 😍
___Ebruli___ Sydaaslan 29+4 haftalık olduk oğlum olacak isim olarak kararsız kaldık… ASİL BATIN YADA MİRZA BATIN DÜŞÜNÜYORUZ BAKALİM ♥️🥰🎁🎁
Birbenbirbebek ___Ebruli___ sağlıkla kucağınıza alın batın ismini araştırdınız mı ya ? Bende sevdim ama ağır bir isim veya konmaz anlamından dolayı filan diyorlar ama 🤷♀️
Parinas ___Ebruli___ batın karın demek biliyor muydunuz. Hatta tıpta da çok kullanılır batın bölgesi diye 🙈isim olarak duymamıştım bilmiyorsanız diye yazayım dedim yanlış anlamayın. Ama Mirza çok güzelmiş
Parinas tahamommy benim de ortaokul arkadaşım vardı Eymen diye. İyi huylu sakin espirili bi çocuktu. Ama sonradan çevremde duyduklarım hiç öyle olmadı 😀biraz da nasıl yetiştirildiğiyle alakalı. Hatta burcuyla bile 🤭
Evremk Yağız veya alper düşünüyorduk eşimde çocuğumuzu yağız ismiyle rüyasında görmüş. Daha zamanımız var bakalım düşüneceğiz ☺️