erikarpuz endlesslove1 öğrenmiş oldum mu bilmiyorum 12. haftada özelde kız dedi 15. haftaya devlet erkek dedi hamgisine inanayım 😂
Yenibirannee erikarpuz ay banada net olmamakla beraber kız dedi doktorum net değil ama 16. haftamda devlete gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o görür 😂😂
2Princess1Mom endlesslove1 13. Haftada özelde öğrenmiştim. Devlet 16. Haftada kıza benziyor dedi. 20. Haftada ayrıntılıda net kız dedi.
Balbebek012 endlesslove1 ultrason cihazları çok kötü devletin ama o kadar da olmamalı ya insan bakınca bir görür yani koskoca doktor sonuçta
endlesslove1 aslhnkrts9 ben ikili tarama testini yaptırmak istemedim doktorum da cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi
Yurdagull0612 endlesslove1 doktora göre değişiyor bence devlet hastaneleri 16. Haftadan sonra tahminde bulunur genelde ama benim doktorum erkeğe benziyor annesi ama değişirse de kızma demişti çok tatlı bi doktordu
Nurseda_ozkan21 endlesslove1 evet benm ilk hamileliğimde 13 haftalık ölü doğum yapmıştım bebek erkekti ve defin ün bana verdiklerinde baktım cinsel organı resmen ayırt edilecek şekilde belliydi erkekse 11 . Haftada belli oluyor
Nurrrrtek endlesslove1 kızım da 16 haftalıkken öğrendim şimdi ikinci gebeliğim 19haftalıkken öğrendim
ddefnos 13.haftada kız demişti ama bariz belliydi bombostu bacak arası ben yinede kendi özel doktorumu beklemistim oda kız dedi detaylıda da kızsa kesindir heralde 😅
44Nurgul33 endlesslove1 ben şehir hastanesi takipliyim cinsiyeti 12. Haftada öğrendik net bi şekilde cnm