oznuraydins endlesslove1 20. Haftada ondan önce zaten özele gidip öğrenmiştik ama bize 20. Haftada denildi 🥰
Embu endlesslove1 Ben özel kontrollüydüm canım ilk gebeliğim de bir hafta kayıt açtır devlete deyip 15 te gitmisitim kızımı o zamn öğrenmiştim şimdide özel kontrollüyüm ama özelde 13 te kız gibi dediler 14 te devlete gittim erkek dedi 17. Haftam da tekrar özelde erkek dedi yani iki evladımı da devlette öğrendim 🤣
Balbebek012 endlesslove1 valla 32 de gittim cinsiyeti erkeğe benziyor cinsiyeti ne diye doktor bana sordu ya
tahamommy endlesslove1 17. Haftada gitmiştim onda bile net göremiyorum bi sonraki geldiğinde tekrar sor demişlerdi ben 15. Haftada özelde öğrenmiştim zaten 😅
endlesslove1 aslhnkrts9 ben ikili tarama testini yaptırmak istemedim doktorum da cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi
Burcutku 12.haftadan beri hep tahmin etmişti doktorum 16. Haftada tahmin ettiği cinsiyet kesinleşti çok şükür 🌸💕
Nesrnn haftada detaylıda net ogrendık normal muayenede doktor ıkılemdeydı ama bız 15. hafta zaten otelde ogrenmıstık
Esseraa22 @endlesslove1 ilki 16 haftada ikinci 13 haftada ikisinide devlet Hastanesi’nde öğrendim üçüncüde özele gidiyordum bı turlu öğrenemedim 17+5 kennbaska bir özel hastaneye gittim orda öğrendim
ezoocum Haftada öğrendik devlet hastanesinde fetal DNA da 13. Haftada çıktı oradan da teyit etmiş olduk özele de gidiyorum aynı hafta gittim orada da gördü doktorum bizim bebe cinsiyet saklamıyor sağolsun yüzünü göremedik hiç daha😅
Mrvklnc endlesslove1 ben 13.haftada sordum gösterir mi diye o da söyledi ama daha erken demişti sonraki gittiğimde de değişmemişti 13.haftada öğrenmiş oldum ben