Minisotu Kızlar afedersiniz ama ben kabızsam parça parça dışkılıyorum ya yaşayan var mı bunu, valla bu bağırsaklar beni çıldırttı bir kabızım bakıyorum sonra ishal
Esnesn Minisotu demir ilacı kullanınca öyle oluyor özellikle. Benimde oldu evet kötü gerçekten ben kayısınyemeye çalıştım genelde
ddefnos Minisotu bol bol kayısı ye aklına geldikçe şimdi taze kayısı da çıktı sürekli ye canım bide yuruyus ve bol su yuruyus yaptığım günler rahat çıkabiliyorum yinede
ozgeserin Minisotu bana doktorum her gece bitane attığım bi hap yazdı onunla çok rahatladım çok şükür uzun zamandır kullanıyorum çok şükür iyiyim rezil oluyordum 5 gün gelmediği oluyordu 5 günün sonu ızdırab oluyordu ama o haptan sonra rahatladım. Bide kefir zeytinyağı bide probiyatikte kullanabilirsin
Minisotu ddefnos benim de bazen geçiyor hatta bazen fazla çıkmaya başlıyorum ishal oluyorum falan sizinde oluyor mu böyle
anneyim9 Minisotu ben de kan hapı kullanıyordum aşırı kabızlık yaptı doktorum şurup formunu verdi rahatlattı o doktoruna danış kullanıyorsan değiştirir
Minisotu anneyim9 ocean kullanıyorum o yapmıyor diye biliyorum kabız ya çünkü bazen de fazla çıkmaya başlayıp ishal oluyorum
ddefnos Minisotu ay keşke ishal olsam yaa😅 yok maalesef 3 günden aşağıya çıkamıyorum çıkınca da rahat rahat değil ilaç kullanmak istemiyorum ama hazımsızlık zor oluyor
Esmaaaaaaaaaaa Minisotu o zaman bol su ve mevsimi gelmişken kayısı tüketmeniz. Ama geçmezse kullanın hamilelikte kabızlık doktorların pek istemediği bir durum
Esmaaaaaaaaaaa Minisotu birde acılı çiğ köfte yediniz mi? Ben kabız iken bir kere yedim yanımda dupalac yoktu (annemlerin yanındaydım) acılı severim çiğ köfteyi yedim rahatlatmıştı bayağı ama sonrası ishal olmuştum 🙈
Minisotu Esmaaaaaaaaaaa yok ama acı işe yarayabilir midemi de fena yakar ama hahah bu hamilelik tüm sindirimi etkiliyor malum 🤣
ddefnos Minisotu evet bende öyleyim meyve ağırlıklı beslenmeye calisiyorum ama ocean kullanıyorum sadece demir hapı kullanmıyorum o bile yaptı bence ya da genel olarak hamilelikten
Minisotu ddefnos benim de ocean bu yeni nesil demir desteği c vitamini sizinde o mu ay ben arada fazla çıkmaya falan başlıyorum korkuyorum ne oluyor diye