Tugcek_ Hazalperi bana da söyledi onu sabah öğle akşam 2 şer tane dedi fazla gibi geldi bana size sabah akşam birer tane mi dedi
sym_yc Tugcek_ sezeryan eminim daha zor olur sizin yavrunuzla ilgilenmeniz sezeryande daha zor Allah kolaylaştırsın
yagmurcoskun Hazalperi ben de ara ara olunca dalgın içerdim iki güne geçerdi şimdi krem verdi doktorum. Hamilelikte daflon zararı yok sanıyorum size verdiğine göre. Doğum yakın eğer krem geçirmezse ben de daflon isteyeceğim
yagmurcoskun Hazalperi inşallah doğuma kadar tamamen geçer ben çok zorlanıyorum şuanda oturup kalkarken bile canım o kadar acıyor ki kalbim orada atıyor sanki Allahım kurtar bizi
Hazalperi yagmurcoskun Allah yardımcınız olsun sıcak suya oturup kantoranla içeriye itekleyin mutlaka
Hasrett1 Tugcek_ bende 2. Doğumda çok kötuydum titriyordum resmen kıvranıyordum açısından 1 2 hafta çok şişmişti kanama vardı bı olcem sandim şimdi 3. gebeligim doğuma 4 ay var daha Allah nasip ederse ama gerçekten çok korkuyorum
6hilal_akin1 Tugcek_ ilk hamileliğimde basur sorunum olmamıştı.Şuan kıza hamileyim ve 1 ay sonra doğumum var.İnternetten araştırdım zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş.Dün kullanmaya başladım gercekten de iyi geldi
Hazalperi gizemmccc valla içiyorum onu doğum da görecez canım şuan küçüldüler baya basurlar ama tamamen geçmezler zaten ameliyatlık benim