mavi407 Gulcee9 32. haftadan bildiriyorum, o haftalarda başlayan yanma devam ediyor, boğazım dahil yanıyor sadece şurup içince geçiyor, bişey yedikten hemen sonra uzanmamaya özen gösterin
Gulcee9 LeylaAB Buna dikkat edeyim o zaman bugun daha iyiydim sabah tahin yedim diye galiba. Mide yanmam olmadi cok sukur
Aleyo03 Bende aşırı mide yanmaları başladı bazen boğazıma kadar alev alıyor gibi hissediyorum. Ayran içiyorum anlık geçiyor ama yine geliyor. Doktor ilaç yazıyor çok rahatsız olanlar için ama ben pek ilaç içme taraftarı değilim. Tatlı ya da ağır yağlı şeyler de çok yakıyor mideyi yormamak gerekiyor.
Gulcee9 Aleyo03 Benimde oyle oldu dun bogazima kulaklarima kadar atti ve ilk defa boyle bir sey basima geldi. Cok tatli veya agir bur sey yemedim sanki pogaca yedikten sonra oldu
Esmaaaaaaaaaaa Gulcee9 38 hafta olduk benim son 1 aydır falan var midem yanmam. Ne yaparsam yapayım geçmiyor. Şurup da kullandım. Kusunca rahatlıyorum
Tubaaslnkzl Gulcee9 bende şu anda aynıyım yoğurt hafifletti ama asla kesmedi bir de soğuk süt diyorlar onu deneyeceğim