Esraa00 GirlandBoy_Mom gittim canım şükür nişan değilmiş fotoğrafını çekmiştim, normal vajinal akıntı dedi bebek baskı ettiği için fazla gelmiş olabilir dedi Bakti suyu falan yerinde nst de sancı çıktı biraz ona da ilaç verdi 2 hafta sonra çağıracak
Esraa00 GirlandBoy_Mom bebişe kalsa gelir herhalde ama hap verdi sancim ağrım dursun diye Tutabildiğimiz kadar tutacağız inşallah 😅
keyfimin-kahyasi-misin Esraa00 kız nisan yazmisim ya ne nişanı Nisan geçti diye düşünüyodum kendi kendine 🤣🤣🤣🤣🤣
Esraa00 Yaren-kayranik aynen ya değilmiş doktor dedi nişan Kanlı biraz daha katı olur iyi ki fotoğraf çekmişsin dedi gördü en azından geleni
Esraa00 tazeannesese yok bacım benim yalancı değilmiş Aslında bisküvi yedim ay normalde çok etmez hareket Yedim durmadı oda sancı yaptı muhtemelen ilaç verdi dedi durdurur bu tutabildiğimiz kadar tutacağız inşallah Ama dedi geçmeyen sancı ağrı hissedersen hemen gel
tazeannesese Esraa00 hadii ya aman dikkat et o zaman. İyi gözlemle Birde yorma kendini biz yorulunca onlarda yoruluyor sonra kasılıyorlar. Senin kasılmaların ne durumda
Esraa00 GirlandBoy_Mom gerçekten öyle dikkat et başından beri sorular soruyoruz seninle sona geldik hala soruyoruz 🤣 İkisini buluşturma oyyyy nasip olur muuu
Esraa00 tazeannesese ben yalancı sanıyordum Meğer ikisi arasında fark yokmuş Benim çocuk bir tarafa toplanmadı hani diyorlar ya toplanma vs İlaç iyi gelsin az daha beklesin de Çantasını hazır ettik korkudan