HumaBetul342 evet sormayın çevremde hep Süleymandılar ve mahmutcukar var catisma olarak sürekli farklı abdest akımı anlatıyorlar bir tanesi duştan çıkmadan abdest al diye anlattı diğeri sakın alma gusul üstüne abdest alinmaz dedi bir tanesi senelerdir aldığıma yanlış dedi diğeri o doğru şimdi yaptığın yanlış dedi allahım doğrusunu sen bilirsin diye her seferinde abdest aldım ama hep kuşkulu içim . Bende hep öncesinde avret gölgeli temizleyip kulak küpelerimi oynatıp niyet edip gusul için ağız burun yüz yıkadım ve sağ omuz sol omuz baş üstü olmak üzere üçer kez su döküp normal yıkandım. Ardından duştan çıkmadan önce normal abdest aldım (çıkmadan normal abdest al dediler ) sonra başka hoca normal abdest gibi abdest alacaksın yanlış dedi yani gusul için niyet edip normal abdest al şeklinde inanın bir duşta hepsini yaptığımı bile biliyorum takıntı haline gelmişti artık 🤣 bir tanesi abdest alirken ayetel kürsü oku dedi başka hoca duydu şok geçirdi gusul abdestinde asla sure okunmaz diye 🤣🤣🤣