bebekannem canım iki sezeryan doğum yaptım, şuan yazdıklarını görünce korktum keşke hassas içerik diye paylaşsaydın. Burda yeni anne olacak insanlar var ben bile korktuysam onlar hayli hayli korkar. Konuya gelecek olursak keşke ilk fark ettiğinizde başka doktora gitseydiniz, bide olmuş bitmiş artık bu sizi huzursuz etmekten başka bı işe yaramayacak, benim de panik atağım var doktorum sezeryan önerdi ama kadın doğum doktorum normal doğumu öneriyorum demişti zamanında bende bir arkadaşım iki doğumuda yapmıştı ona inandım gittim sezeryan oldum sonra çok pişman oldum onu dinlediğime ama artık iş işten geçmişti, sonradan fark ettim beni kıskandığını falan. Ama sonuçta şöyle bişey var biz o gün bebeklerimizi sağlıkla aldık mı kucağımıza aldık çok şükür dedim iki sezeryan oldum ikisinide sağlıkla kucağıma aldığım için şükrediyorum. Belki normal doğumu denesem başka bişey olacaktı bunları bilmiyoruz, bide aklımızda bişeye kendimizi inandırmışsak onu mutlaka yapıyoruz, dedin ya akrabalar doğum da olmuş falan yani bu senin kafanı zaten karıştırmış öncesinde çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ya doğumda tersi bişey olursa diye diye birazda sezeryanı kendimiz seçmiş oluyoruz.