Kızlar herkese merhaba. Doğumumda yasadigim olayları anlatmak istiyorum. Benim gittiğim dr sezeryanci idi tüm hamileliğim boyunca her şey normaldi. Bize sürekli sezeryan öneriyordu. Neyse ben Dr a normal doğum istediğimi söyledim. 38+5 de çatı muayenesi yaptı 3 cm açıklık var doğumun başlamış dedi. Bende mutlu oldum bebek 3700 kilo artık çok zorlanıyordum. Sonra ben ve eşimi odasına aldı doğum başlamış ama senin doğumun zor olacak seni kaka yaptığın yere kadar keseceğim bebeğin kafası çıkar kolu kalır vajinan bozulacak idrar kaçıracaksın rahimin sarkacak evlilik hayatın biter benim bir kızım var normal doğum yapmasına müsaade etmeyeceğim… benim karşıma geçmiş bunları söyledi resmen şok oldum. Daha öncesinde eşimin akrabalarindan normal doğum yaparken ölen varmış eşim normal doğurmamı zaten istemiyor korkuyordu annemin akrabalarından normal doğumda kol sınırı hasari olan biri vardı bı de üstüne Dr böyle şeyler söyleyince ben resmen panik geçirdim ağlamaya başladım hocam tamam sezeryan olayım dedim hemen birilerini aradı beni ameliyathaneye aldı. Sezeryan oldum. Kızlar Dr tarafından psikolojik şiddet gördüm ve istediğim gibibi doğum olmadı. Normal doğum yapacak birinin karşısına geçip seni kaka yaptığın yere kadar keseceğim demek ne kadar doğru. 5 ay oldu hala aklımda. Yok yere sezeryana alan drlara Allah aynı acıyı yaşatsın. Zor atlattim kizler ilk dogumunuza özellikle sahip çıkın .