Ask45 Hilal6161 aa benimde 26 nisan canım o zaman çatlamanın 13. Günündesin benim gibi benimde silik cıkıyor büyük ihtimalle gec yerleşti 2 gün sonra test yaptırdığında benide etiketlermisin merak ediyorum
Hilal6161 Ask45 etiketlerim canım valla geç mi yerleşti kimyasal mı çok çözemiyorum bende siz kan verdiniz mi
Ask45 Hilal6161 daha vermedim cNım ama bende kimyasaldan cok şüphelim inş olmaz ama bilemiyorum.. gecen kimyasalda adetten 2 gün önce kanamam başlamıştı 7 değerle öğrenmiştim adet gibi atmıştım onuda
Ask45 Hilal6161 sendende silik canım o yüzde kimyasaldır diye düşünüyorum batmalarım var bide yürürkende oluyor
Zenanuzn Hilal6161 Bence gecikme olursa direk kan verin ama benim de adetten önce yaptığımda böyle çıkıyordu kan verdim hamileydim
Hilal6161 Zenanuzn @Mizginnnmehmet bugün kan verdim 9.51 çıktı pazar yada pazartesi tekrar vericem hayırlısı bakalım ama sanki kimyasalmış hibime geliyor
Zenanuzn Hilal6161 Öyle düşünme bu şekilde olupta değerleri çok güzel artan insanlar var ben 11 le öğrenmiştim bende kimyasal diye düşünüp üzülüyordum ama yanıldım çok şükür