busra05_ Tünaydınnn, 38. Haftaya giricez yarın, nst ve doktor kontrolümüz yapıldı az önce az bir sancı bebek hala kanalda inmemiş keyfi yerinde kebap yapıyor beklıyoruz bakalım ne zaman süpriz yapacak🌸😃
Birbenbirbebek busra05_ yaaa 🥹 ilkinde bende böyle beklerken hiç unutup beklemediğim bir gün gelmişti 😂
Mrvsmt2502 busra05_ hiç belirti yokken 39+3te aniden nişan geldi sancılarım başladı öğlen doğurdum 9 gün önce 🥰
staRmama busra05_ aniden oluyor zaten 😂 benimki ne kanala indi ne suyum geldi ne nişan karnım midemle yapışıktı hareketleri o kadar yukarıdaydı ki ağzımdan doğuracağım diyordum birden geliverdi 😂
Esmaaaaaaaaaaa busra05_ bizde 37+5 deyiz başı aşağıda ama gelmeye niyeti yok benimde sancım çıkmıyor 😬 Keyifçi olacak heralde bebeklerimiz 🥰
YaseminSnmz Birbenbirbebek yaa öncesinde belirti verdi mi acaba kaç haftalıktınız 🙈🙏 ben bugün 38 + 1 oldum öğleden sonra kontrolüm var , 3 akşamdır karnım sertleşip duruyor düzensiz tabi aralıkları , dün akşamkinin sayısı önceki günlere göre daha fazlaydı bunlar belirti mi hiç bilmiyorum 🙈
busra05_ Birbenbirbebek yaa ansızın demekkıı🥹😂 cok heycanlı bu sekılde de ama insan kavuşmak da ıstıyor🎀
Birbenbirbebek YaseminSnmz suan bende de öyle oluyor ama ilkinde hiç bir şey olmadı akşam oturmasından kaynanamlar gitti sabah kadını aradım sancım var doğuma gidiyorum diye e senin gece bir şeyin yoktu dedi onlar gitti 2 saat sonra sancım başladı 🥹 ama geceydi artık kimseyi uyandırmadan sabaha kadar kendi kendime bekledim 🥺
busra05_ Mrvsmt2502 yaa maşallah saglıkla büyüsün cok gecmıs olsun💕🫠 cok agrınız oldu mu tahmını ½ haftamız vardır o halde
Birbenbirbebek busra05_ gerçekten ansızın 🥹 bir de hep şey derlerdi normal doğum gece olur zaten zamansız olur doğru mu bilmiyorum ama benim ki öyle oldu 😂
Mrvsmt2502 busra05_ 10 da hastaneye gittik dayanılmayacak ağrım yoktu 2 cm açıklığım vardı nst de düzenli sancım vardı doktor 2 saat yürü gel dedi yürüdüm 5 cm açıklığım vardı gittiğimde hafif hafif zorlamaya başladı yatışım yapıldı 13 te odadaydım 13 28 de doğum oldu. Yani zor denecek ağrılar 1 saat falan ancaydı
staRmama busra05_ o gün sadece bende tokluk vardı annemle evi temizledik çok az kahvaltı yapmıştım akşam 6 ya kadar bir şey yemedim sonra hafif sancılarım gelmeye başladı ilk bebeğim olmasına rağmen hemen anladım 😂 gece 9 gibi doktora gittik baktı açılma 1 cm beni gönderdi suyun gelince gel diye sabah 6 falandı sancılarım 2 dk da bir geliyordu hemen hastaneye gittik açılmam hala aynı hiç ilerlememissss ama o sancılar beni öldürdü nst de duramıyorum yatamıyorum bebeğimin kalp atışı kötü çıkıyor bana o tarafa don bu tarafa don çikolata ye diyorlar ben o ara eşime mesaj atmışım ölüyorum kurtar diye 😂 o da gel özele gidelim sezaryen ol demişti ama ısrarla devlette doğurmak istedim sonra acil sezaryene aldılar kalp atışı kötü olunca yani akşam 6 dan ertesi sabah 11 E kadar sancı çektim Resmen buraya doğum hikayemi yazdım ahahahahah
busra05_ Mrvsmt2502 maşallah size 🫶🏻🥰 darısı bizlere de inşallah yürüyüşün etkısıne yenı odaklandım ıkı gündür yürüyorum umarım faydasını görürüm nst de bugun bır sancı cıktı sadece ufaktan
busra05_ Nesrnn ya evet benım bugun ufak sancım çıktı ama gelen gıden yok düzenli sancı yok, agrılar aldı basını gıdıyor ama gece asla uyuyamıyorum sizin gıbı sabah zombı gıbı kalkıyorum saga sola dönmek kabus gıbı kalkmak ayaga eziyet
Mrvsmt2502 busra05_ yürümek açılmayı çok hızlandırıyor yürüyüşe başladığımda 2 cm açıklığım 10 dk da bir sancım vardı 2 saat sonra 3 dk da bir sancım geliyordu açılmam 5 cm olmuştu ebe de uyardı rahim ağzını yatışım yapılırken 7 cm di yıkarı çıktığımda tam açıklık olmuştu. İnşallah sağlıkla kavuşun
Nesrnn busra05_ kesinlikle oyle gene her saat uyanıyorum sağdan sola dönmek imkansız sancı var ama şiddetli degıl dıye beklıyoruz saglıkla kavusalım
ozgeshbgnr 37+3 teyim bende de durumlar aynı sancım çok çıkmadı ama adet ağırısı gibi ağrı hissediyorum bir de vajinama arada birşey batıyor gibi oluyor 1 dk felan kımıldayamıyorum bakalım ne zaman gelecek heyecanla bekliyoruz 😄
busra05_ Esmaaaaaaaaaaa kesin içerde keyifçiler suan baş aşağıda aynı durumdayız ama inmiyor içerinin rahat oldugunun farkındalar sanırım💖😂