Asyam4316 @Elamomy canım kız demıstın bana doktorlar bır kız bır erkek dedi tekrar bakarmışım aynımı fikrin
Asyam4316 @Eymenkuzusu @cinsiyettahmini01 Bana tekrar tahmin yaparmışsınız yapmıştınız doktorlar bır kız bır erkek dıyor ;)
Asyam4316 @Meltemanneolsun merhaba babada tahmin yaparmışım bir kız bır erkek dedıler öğrenemedim net
_Baby2_ Asyam4316 doktorun cinsiyet soylemek isdemiyor galiba men iki hamileliymdede 11haftasinda kiz dediler sonuna kadar da kiz 11 haftasindan oreniyorum cinsiyeti sende cox gecikmisler
Asyam4316 _Baby2_ evet net değil daha dedi %90 lık verdı ıkı doktorda detaylıyı bekle dıyolar beklıcez ama ınsan merak edıyor bırıde özel hastane birde
Asyam4316 Visneli1so-s evet 16. Haftada başka doktor erkek dedi %90 kendı özelde ki doktorda %90 kız dedi net değil dedi bır ay bekle dedi
Visneli1so-s Asyam4316 16.haftada haftan büyükmüş zaten ne dediyse o die çıkar die düşünüyorum zaten 12.-13. haftalarda yanılma çok yüksek banada 12 de erkek dedi 16 da %99 kız dediler
Asyam4316 @Almirolie merhaba canım bana tahmin yapmıştın haber ver demıstın ama doktorlar bir kız bir erkek dıypr senın tahminin erkekti tekrar bakarmısın aynı tahminin mi :)
Asyam4316 Visneli1so-s ıkı doktorda farklı cınsıyet dedi hangısune ınanıcam 16 haftada ayrı cınsıyet söylendi 🤔