Asyam4316 Bu dünkü 16 haftalık görüntü Buda 13 haftalık görüntü Kendi doktorum %90 kız net değil dedi Başka doktor %90 erkek net değil dedi bir ay daha bekle dedi 😒
Desdem49 Asyam4316 özel nasıl göremiyor bizde 12 haftada %85 kız demişti kız çıktı sonra devlette genelde benziyor dedi ve ikisi de erkek oldu cinsel konusunda hiç yanılma olmadı biz de
Asyam4316 Karanfill emin olamadılar ıkı doktorda farklı bırsey dıyor ıkısıde detaylıyı bekle dediler 1 ayda nasıl sabretcem 😒
Asyam4316 Desdem49 bılemıyorum kendı doktorum özel %90 lık ihtımal verdi devlettekı erkek dedi kafam karıştı detaylıda net olanı öğrenirsin dediler
Asyam4316 supermom__ yok hayır ben tahmin yapabılen olur berkı diye koydum 13 haftalık olanı doktorlar 16 hafta tahmin yapıp söylediler oda ilk attığım ultrason devlettekı özeldekinde net görüntü yok
Queenhera Valla bize 15-16 ve sonrası hep kız dediler ama detaylıya girmeden yine de garantiye almayalım dedik. Hatta detaylıdan sonra bile bir kaç kez daha doktordan yine duyalım diye düşündük 😂