Aysenurr53 Bumah 19+1 hala bi hareket yok 🥲 3 gün önce doktordaydım her şey yolundaydı çok şükür. Sanırım biraz sabır gerekecek 🌸
NNewbabyy Bumah İlk gebeliğimde 22. Haftada hissetmiştim şuan ikinci gebeliğim 18 haftalığım birkaç gündür hareket olduğunu anlayabiliyorum o yüzden çok normal
anneoluyorumm13 Bumah ben 20de hissetmeye başladım şimdi 28+5 hiç durmuyor bazen söyleniyorum oğlum azıcık dur diye 😁 sabah tekme akşam tekme yemek yiyorum gene tekme 😁😁
Sena_tan1905 Bumah daha çok yeni sizin ben ilk hamileliğimde 22.haftada hissettim korkmanıza gerek yok şuan ikinciye hamileyim 17. Haftada hissettim ama sürekli değil ara ara :)
faveylaa 18+5im bende ilk gebeliğim bende henüz hissetmiyorum bi ara tık tık hisseder gibi oldum hafiften ama o kadar dahası gelmedi :(
Kbrrr002 faveylaa 22 ye kadar normal hissetmemek bende kilolu değilim normalim ilkinde hiç hissetmedim
Kbrrr002 Benim de ikinci Gebelm 17 den beri sabah veya akşam hissediyordum 18 de akşama kadar bir kaç kere düzenli hissediyordum şuan 19+1 im günde birkez hissetmeye başladım normal mı acaba yani azaldı hareketi sanki
Kbrrr002 Dire en son doktor kontrolüne ne zaman gittin canım istersen doktor kontrole git 1 ay sonra gel dediyse bekleme en azından için rahat eder
beyzaakartal Dire elinizi karnınıza koyup kendinizi dinleyin bi hareket hissetmeye çalışın bende şu an 18 haftadayım normal zamanda çok hissetmiyorum ama elimi karnıma koyup beklediğim zaman eğer hareket ediyorsa hissediyorum az da olsa
Kbrrr002 Dire demek ki normalmiş canım zaten ben de 24’e kadar normal diye biliyorum İç karnın geniş demek ki veya plesentan öndedir o yüzden hissetmiyor olabilirsin plasenta önde olunca hissedilmiyor
Minelbade0211 Dire benimde ilk gebelik aşkım korkma benim içten hissedilsede dıştan 28-29 haftayı buldu eşim hissetmiyo diye çok üzülüyodum iç karnım geniş biraz kilom var ondan sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim😍
Dire Minelbade0211 aminn amin Allah razı olsun bişiden değil biz öç sene bekledik olmuyordu benimm ondan endişe ediyorum kb merakmda ondan😔😔