Bumah 18 haftalık hanımlat belirtileriniz nelerdir bebeği hala hissetmiyorum belirtimde yok bazen endişe duyuyorum ters bi durum var mıdır diye
Csrbbkym Bumah şuan 19+4 net hissediyorum 19 haftaya gelince daha net hissedersiniz ilk vebeliğiniz mi
Minelbade0211 Bumah endiselenme bence benimde 15.haftamda başlamıştı sonra yavaşladı ara ara düzensizdi herkesin değişiyo 22.haftadan sonra daha sık hissedersin 🥰🥰
Ozlem_Turan Bumah merhaba, benim 19+0 bugün ancak 2. Hamileliğim, hareketleri geçen hafta hissetmeye başladım. Ama dediğin gibi hamile gibi değilim bu zamanlarda. Ama en keyifli sorumsuz sıkıntısız zamandayız çok normal o yüzden ☺️
Bumah Csrbbkym evet ilk gebeliğim belirtide yok ama normal hayatıma devam ediyorum sadece burnum sürekli tıkalı onuda hamilelikten mi anlamıyorum kontrole de 1.30 ay sonraya vermişti doktor çok geç bende sürekli gitmek iste Kontrol dışında
Bumah Minelbade0211 ben hiç hissetmedim ama yada anlamadım burda görüyorum çok erken hissetmişler acaba bende bi sorun mu var diye düşünmeye başladım
Minelbade0211 Bumah hayır öyle düşünme canim belkide sen ayaktayken hareket ediyodur hissetmemişsindir umarm en kısa zamanda hissedersinn🥰🥰
Bumah Ozlem_Turan demek ki 19. Haftayı beklemem lazım tam bugun 18 oldum sbah hissederim diyodum tık yok 😀
Sinem2019 Gebeliğim benim de ara ara seyrime oluyo çok aşırı bence hissetmiyorum daha 18-2 haftalık şuan
Bumah Sinem2019 rahatladım ya önüme çıkan poslat hep bebeği hisset 15 16 haftalar acaba dedim bende mi sorun var
busebasaran06 Bumah ben 14-15 haftalıkken hissetmeye başladım. sanki içersen birisi gıdıklıyormus gibi geliyor 😅
busebasaran06 Bumah kaç kilosun canım belki kilo ile alakası vardır ben 52 kiloyum belki de ondan hissettim
Egemom07 Bumah ilk gebeliğimde 19 haftada hissettim. İkinci gebeliğim 17+5 şuan 2 gündür hissediyorum. 1 2 haftaya hissedersin sende.
Minelbade0211 Dire benimde ilk gebelik aşkım korkma benim içten hissedilsede dıştan 28-29 haftayı buldu eşim hissetmiyo diye çok üzülüyodum iç karnım geniş biraz kilom var ondan sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim😍