Ebru_ebru Blueeberryy Evet bu da öyle göğsümde iken uyuyor almıyor biberonla vermiş eşim çekmiş yemiş 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ebru_ebru anneoluyorumm13 Yapıyorum bugün bende yardım almak için gittim orada bile uyudu denedik olmadı ebe uyandıramadı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Neeikincimii Ebru_ebru doğum yaptığın hastaneden veya sağlık ocağındaki ebenden yardım iste emzirme ile ilgili farklı pozisyon veya sağım vs onerebilirler biberondan olabildigince uzak durmaya calis canım
Ebru_ebru Anneadayii_ Hiçbir şey yapamıyorum ama doğduğu kilonun altına düşmüş kilo alması lazımken 🤦🏼♀️
Ebru_ebru kurkmantosuzmadonna Aynısı gerçekten uyumuyorum stres yaptığım için elimden geleni yapıyorum sezeryan dikişlerim ağrıyor artık ama başaramadım daha inşallah geçer bu durum 🥹🥹
Ebru_ebru Yenibirannee Bugün sordum doktora anne sütü harici hiçbir şey verilmez 6 aya kadar bebeğe dedi 🙄yurtdışında yaşıyorum ne yapacağım bilmiyorum artık 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ebru_ebru Neeikincimii Çok teşekkür ederim bugün gittik ama inanın orada ki hanımefendi denedi olmadı kendisi hafta sonu evde siz deneyin daha sonra pazartesi tekrar gelin dedi bakalım