bayda1 Haftaya kadar çalıştım. Geçtiğimiz hafta izne ayrıldım. Masa başı çalışıyordum ama özellikle son 2 hafta çok zorlandım.
bayda1 cigdeemmt daha belli değil doğum gerçekleşmedi. Bir de maaşınıza göre değişiklik gösteriyor bu durum.
Adalet-26 cigdeemmt 31 haftalik olduk hala çalışıyoruz oğlusumla gelip gidiyoruz isimize 😂 haftaya 32 de çalışabilir raporu alip 37 ye kadarda calismaya devam edeceğim 😕
Accountant cigdeemmt 25 haftalığım home office çalışıyorum kendi işimiz olmasının rahatlığı da var bende yine de 32. Haftada rapor alacağım stresi kaldıramıyorum artık
Sren1289 cigdeemmt hamileliğin başından beri çalışıyorum öğretmenim 30. Haftamdayım artık baya zorlanıyorum ayakta ders anlatırken nöbet tutarken. 37 ye kadar calısıp 5 haftalık ıznı sonraya aktarmak lazım bakalım ne kadar dayanabilirim
Nihan87 Beeeen :( oğlumda 37’ye kadar çalışmıştım ama bu sefer yapamam gibi. Yaşla da ilgili olabilir çok zorluyor daha yolun başındayken
FtmaGlr cigdeemmt 37 haftalık olucam hala gidiyorum 😃 tabi benim işime çalışmak denirse doktorum da halbuki her an doğum olabilir dedi