Nimetdnz ikra17 test yaptım 1 saat önce erken gebelik testi nimo marka. Hafif silik çizgi var gibi geldi bana ama cok az var yok gibi
ikra17 Nimetdnz ayyy inşallah vardır canım yaa yarın da anneler günü sana ve eşine büyük bi sürpriz olur çok duygulandım şuaannn 🥹🤲🏻🩷🩵
Nimetdnz kızlar sizce şimdi mı gideyim acile yarın mi ama tek başıma gitmem lazım eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum hastane 10 dk yürüme mesafesinde evime
Nimetdnz @ ikra17 cumartesi ve pazar günü test yaptım ikisi de pozitif çıktı canım acile gittim yapmadilar kadın hastalıklarından randevu alın dedi hafta içi de olmadı kadın doktor 26 Mayıs’ta var o zamana aldım şuan reglm 5 gün gecikti
ikra17 Nimetdnz yaa canım acile gittiğinde biraz halsizim üşüttüm ilaç içmem lazım ama gebelik şüphem var dersen doktora önce kan isterdi zaten senden o da 2 saate çıkıyor
ikra17 Nimetdnz yaa çok saçma benim şüphem vardı böyle yaptılar ama negatif çıkmıştı zaten kan almaya alıyorlar ne alaka yani yapmamaları çok saçma
Accountant Nimetdnz Aralık ayında 500 TL’ye yaptırmıştım gitmeden önce arayıp fiyat alabilirsiniz akşam saat kaç olursa olsun verebiliyorsunuz zaten
Negatif Nimetdnz aile hekiminize gidin ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı tahlil vermek istiyorum deyin. Almama durumları yok