duyguu11 bravo61 Ankara’da daire yeni ama çok korkuyorum böcek sorunundan ya giderler yakın ya direk gelirler diye
deletedmom43191 duyguu11 bilmiyorum işte binanın bodrumu cevresi evin durumu falan hep böcek olmasına etkin bi faktör
Seyda-06 duyguu11 camlarımda tel var böcek sorunu yok ama çok gider kokusu var maalesef gider kapatıcı kullanıyorum banyoda
Eslem2112 duyguu11 yok cnm olmadı öyle bir sorun şuan beşinci katta oturuyorum bazen böcek oluyor ama çok değil ilkbaharda nadiren oluyor
Seyda-06 duyguu11 benim önden dükkan üstü yandan giriş bilmiyorum yani daha önceki ev de orta kattı banyonun gideri de mutfak gideri kokuyordu yine
nurssmom duyguu11 ben giriş katta oturuyorum yüksek giriş altımızda otoparklarımız ve depolarımız var. Depoların soğukluğundan dolayı akrep çıkıyor aşağıdan geliyor. İlk katlarda oluyor bizde maalesef. Ama her evde illa böcek olur bence
nurssmom Eslem2112 tehlikeli olan türler şehir içlerinde pek olmuyor. Tehlikesiz bulduklarımız. Ben böyle şeylerden korkan biri değilim o yüzden sorun yaşamıyorum
Eslem2112 nurssmom sağol cnm çocuğun varmı akrep bazen zehirlide olabiliyor allah korusun ama dikkat etmek lazım