Seymabutun1 Sumeyyekk maalesef bugün duyamadım canım haftaya tekrar çağırdı. Ama korkulacak bişey yok seğermesini görebiliyorum dedi. Heyecanla haftaya gitmeyi bekliyorum 🥰
Sumeyyekk Kızlar bugün gittim ben adet tarihi hesaplamama göre 6 haftalık ama doktor 5+4 dedi kese falan normal bebek gördük kalp atışını da çok minik dinletti çok şükür ama gümbür gümbür değil inşallah sorunsuz ilerler on gün sonra tekrar çağırdı
Sumeyyekk Seymabutun1 alttan mı karından mı muayene oldun canım ben alttan oldum pkolojikmen mi bilmiyorum karnım ağrıyor
Seymabutun1 Sumeyyekk karından oldum canım ben. Hatta doktor muayenenin odasından çıktıktan sonra bir bakalım alttan muayeneye gerek var mı dedi bilgisayardan bir şeylere baktı. Yok şu anlık alttan muayeneye gerek yok aksi bir durum da yok kalp atışını duymamamiz herhangi bir sıkıntı teşkil etmiyor. Sadece biraz erken haftaya gel net bir şekilde duyarsın dedi. O yüzden sadece ultrasyon oldu alttan muayeneye gerek kalmadı
Sumeyyekk Seymabutun1 iyi çok şükür canım doktorlar daha iyi biliyor Allah’ın izniyle bir dahakine gümbür gümbür duyarsın 😍