Sumeyyekk Kızlar tüp bebek yaptım son adet tarihime göre 5+6 haftalığım çok heyecanlıyım yarın randevum var kese bebek görünür diye düşünüyorum ama kalp atışı da duymak istiyorum bu 5. Tüp beneğim diğerleri hep boş gebelik oldu umarım duyarım dualarınıza ihtiyacım var 🥹🥹🤲🏻
adatuna Sumeyyekk ben de yarın kalp atışını duyucam 5+4’te keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışı için çağırsı yarın 6+5 olucam🙂 Kalp atışı için erken olabilir sizin ama keseyi görürsünüz
Nsakbra Sumeyyekk ben de yarın kalp atışı için gideceğim 4+1de keseyi gördük 7+5 olacağız yarın. İnşallah duyarız hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını 🫶🏻
Sumeyyekk Rojingunes inşallah hepsini birlikte görürüm canım ya çok bekledim artık zaman geçmiyor gibi
Sumeyyekk adatuna hayırlısı olsun inşallah canım yarın haberleşiriz inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize 😍
Mhtap1 Sumeyyekk bende tüp bebek ile hamile kaldım. 5. Hafta gördük kalp atışını ama duyamadık 6. Haftayı geçtiğinde duyabilmiştik 🧿
Seymabutun1 Bu kadar kişinin Yarın kalp atışını duymaya gitmesi beni biraz duygusallaştirdi, hormonlar sağolsun 🥹 bende yarın kalp atışı duymaya gideceğim hayırlısıyla. 6+2 olacağız yarın 🤲🏻
Seymabutun1 Sumeyyekk maalesef bugün duyamadım canım haftaya tekrar çağırdı. Ama korkulacak bişey yok seğermesini görebiliyorum dedi. Heyecanla haftaya gitmeyi bekliyorum 🥰