Eceonur İyi ki anneyim çünkü bir bebegin bembeyaz tertemiz un gibi olan ruhuna, sevgiyle şekil verip hayatın en güzel tarifini yazabilirim.
anneysem1201 HappyMom HappyMom “iyiki Anneyim çünkü sevginin en saf, en koşulsuz halini onunla yaşıyorum.”
edakoc1- İyi ki anneyim çünkü şu an içimde bir canlı büyütüyor olmak inanılmaz bir duygu benim için sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin yüce rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın menessaorganizasyon hesabıyla 30 yorum yaptım 🥰
anneysem1201 İyi ki anneyim çünkü her sabah gözlerini açtığında bana sarılan minik bir mucizem var… ve onun gülüşüyle yeniden doğuyorum.”
Ezoklyc HappyMom iyi ki anneyim çünkü plansız bir şekilde hayatımıza girip bize korku heyecan ve sevgiyi aynı anda hissettiren bir can büyütme fırsatına sahip olduk 🌼
Burcumsuu HappyMom İyi ki anneyim çünkü bir çocuğun sevgisiyle büyümek, hayatın en büyük mucizesini yaşamak demek.
Babyarslan07 HappyMom İyi ki anneyim çünkü daha doğmadan o büyük kutsal duyguyu hissettim. Artık çok daha güçlüyüm. Kucağıma almak için sabırsızlanıyorum💜
Moorlavinia İyi ki anneyim çünkü bir kadına verilebilcek en güzel nimetin evlat olduğunu düşünüyorum ve çokça şükrediyorum🌺
Estem İyi ki anneyim çünkü biri içimde yoga yapıyor ve ben dışarıdan sadece ‘yorgun’ görünüyorum ve buna mucizem diyorum🤭
Poyraz07 HappyMom iyiki anneyım çünkü; karşılıksız ve koşulsuz sevgiyi tattım. Öğenin ve bu sevgiyle yaşıyorum
Adeva İyiki anneyim çünkü; bu hayatta birini koşulsuz sevebilecegimi öğrendim ve en önemlisi karnımın içinde büyüyen küçük bir pirinç tanesini Allah’ın kudretiyle ilk önce karnimda daha sonrada kollarımda büyütmenin şükrünü yaşıyorum.