AES İyi ki Anneyim çünkü hayalini kurduğum fakat sadece başkalarında film gibi seyrettiğim o güzellik, mucizelik, muhteşemlik artık bana da nasip oldu. Herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Zahide_clk HappyMom İyi ki anneyim çünkü bedeninden ayrılan bir parça tüm bedeninden daha değerli gibi hissettiriyor
Thedi1 HappyMom iyiki anneyim çünkü bu nacizane ve yegane görevi hakkıyla şereflendirmeye bana hakk buyuran rabbime minnettarım 🌸
Gokcin HappyMom iyi kiii anneyim çünkü mucizevi bir his ❤🥰 Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tatdırsın inşallah 🤲💐
Aselinannesi_26 iyi ki ANNEYİM çünkü minik bir Anne sesi bütün yorgunluğumu unutturuyor iyiki anneyim çünkü bir gülümse ile dünyam aydınlanıyor iyiki anneyim sevginin koşulsuz ne demek olduğunu yaşadım
seymababadag HappyMom iyi ki anneyim çünkü annemin kıymetini hiç bu kadar iyi anlamamıştım. Tüm annelerin ve biz anne adaylarının anneler günü kutlu olsuuunn💐💐💐
Mltmkrmnliakyrt HappyMom iyiki anneyim çünkü ilk defa kendimi bu kadar güçlü huzurlu ve aşk dolu hissediyorum ♥️ iyiki var benim küçük ikizlerim💝💝
nihalbaran HappyMom HappyMom iyi ki anneyim çünkü henüz doğmamışken, hatta hissedememişken bile karnımda olduğunu bilmek o kadar güzel bir duygu ki.. Sevgin çok fazla ve bana güç veriyor miniğim. Sağlıkla gel anneciğim.
Sedamutluu HappyMom İyi ki anneyim çünkü daha anne karnında minik pıtırçık tekmelerinle tanıştım ve seninle olmak için sabırsızlanıyorum. Sana iyi bir gelecek sunmak ve her daim yanında olmak için can atıyorum. Sağlıkla gel annecim🥰 bana anne olma duygusunu yaşattığın için sana teşekkür ederim seni seviyoruz ❤️👼
Naalin İyiki anneyim çünkü annemin kıymetini kaybettikten sonra bu kadar iliklerime kadar hissedemezdim
Elifbabytu İyi ki anneyim çünkü küllerimden yeniden doğuyor gibi hissediyor ve sevginin bambaşka bir tarafını keşfediyorum
Ayseazsoyler HappyMom iyiki anneyim çünkü 6 senenin sonunda bir mucize yaşadım canım oğlum oldu ve şimdi bir mucize daha yaşadım hamileyim 🙏 evlatlarım hayatımdaki en güzel umutlarım❤️