Melike-Aya Merhaba anneler gebeliğmde 32. Haftada yüksek tansiyon sorunum başladı doktorum 250 mg alfemet verdi. İlacı kullananlar oldu mu ?
Hasadser Melike-Aya günde 3 defa kullandım hemde bazen 4 e bile çıktım 17 leri goruyorduk geçecek inşallah düzenli kullanmanızı tavsiye ederim
Miniginannesiiii1111 Melike-Aya 16 haftadan 38+2 ye kadar kullandım ilk oğlumda şükür sağlıklı doğum yaptım bu işin dn büyük düşmanı stres üzüntü ekmek tuz ve paketli hazır gıdalar
Tonyaa Melike-Aya Merhaba bende 32. Haftamda kullanmaya başladım günde 3 kez 36+5 e kadar geldik pazartesi 37+1 de bebiş dönmediği için ve suyu azaldığı için sezaryan olacağız nasipse,
Mavro 21 haftaligiz bizde kullanmaya başladık. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Berivanvv Ben kullanıyorum.buyuk ihtimalle doğuma kadar kullanacam.duzenli kullanitsan gerçekten işe yarıyor.
Miniginannesiiii1111 ozlem_2727 evet şükür 38+2 de oğlum 5 yaşında stres en büyük etken sakin olup kötüyü dusunmemeniz lazim
Nur1126 yasarceyda12 aynen inşallah sorun olmaz bu zamana kan sulandırıcı ile geldim geçen hafta bıraktım 4 5 günde idrarda eser çıktı sonra pozitif oldu pazartesi akibetim belli olacak mış
ozlem_2727 Miniginannesiiii1111 ay sırf bu yüzden sakinleştirici başladı doktorum ister istemez bir stres var üstümde korkuyorum bişey olursa diye inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi