Alya05 Hatice-1 Benm bebeğimin kalbi durmuştu bu sefer hamile kalınca doktor her ihtimale karşı verdi kan sulandırıcı iğne
mcrukiye @Alya05 hayır cnm iğne ile alakası yoktur bende kullanıyorum mesela çok şükür bilmem hiç o halsizligin hamilelikten kaynaklıdir 😊
Morrinah Alya05 kuzum kullanıyorum ben de ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım genelde gebeliğim halsiz geçti bunu ipneye bağlamadım aksine iğne ve corasprin daha iyi geliyor bana
Alya05 Morrinah evet canm kullananlar hiç sorun yaşamamış sanırım Benm gebelikten kaynaklı olmuş. İğneyi yaptığım gecenin sabahıda olunca ondanmıdır dedim
mcrukiye @Simge_sim ya cnm şeyi soracam doktoruma sormayı unutuyorum haftaya gidersem inşallah soracam bu sefer size bir sorayım dedim iğneyi vururken içindeki havayı alıyormusunuz
Durutoprak mcrukiye bana ilk uyguladıklarında kız kardeşim sormuştu hayır demişti hemşire zaten hazır iğne olduğu için direkt enjekte edin demişti. Biz o şekilde devam ediyoruz. Tabi siz yine de sorun doktorunuza
Zeynepdinc Alya05 iğne verildi ise mutlaka bir sebebi vardır daha önce iğneyi kafasına göre bırakıp bebeğini kaybeden birine şahit olmuştum gebeliğin ilk ayları zor geçiypr
Alya05 Zeynepdinc zaten kafa göre bırakmam doktorumda 14 haftaya kadar kullan sonra hap yazarım ona geçersin dedi demek istediğim böyle kötü geçerse iğneyi bırak hap kullanmaya başlarım tabiki bebeğimi riske atmam. Yanımda da benden herşey bekleyen kızlarım var o gün aç kaldılar sadece sabah biraz süt ekmek yediler onun dışında yerimden kalkamadım bile
Zeynepdinc Alya05 Anlıyorum zor bir durum bende ikinciye ha ileyim hem hap hem iğne kullanıyorum ama öyle bir etkisi yok hamilelikten tamamen bence
Durutoprak Alya05 ilacı verirken yanıyor ama saniyelik tabi bi kaç saniye sonra geçiyo. Siz nasıl rahat oluyosanız o şekilde devam edin bence de
ilkdefaanne Ben 6000 olanı kullanıyorum aynı marka hiç yapmadı sadece unutup aynı yerden vurursa morarma yapıyo orda ödem gibi hafif bi şişlik olıyor . Bu da olabilecek bir durum bi sonrakine farklı yerden vuruyorsun
Elisasu123 Alya05 5. Haftadan 24 haftalık halen kullanıyoruz doğuma kadar yakıyor ama anlık geçiyor Yanlış yerlere mi vuruluyorsunuz acaba
yasarceyda12 Alya05 iğneyle alakası yoktur canım iki hamileleliktede kullanıyorum sonuna kadar hemde bence hamileleliğinle alakalı
Alya05 yasarceyda12 evet canm öyle gliba iki gündür daha iyiyim. Belki o zaman tansiyonum düşmüştü. Aslında onuda ölçtüm 10/6 dı ama Benm kan değerlerim çok düşükmüş doktor öyle söyledi. Bellkide ondandır doktora deidm elim ayağım boşalıyor titriyorum dedi kanın çok düşük