Alya05 Dün başladım iğneye 7 haftalıktım bugün yerimden kalkamaz oldum çok kötüyüm İğneden kullanan varsana bilgi istiyorum
mrp2023 Alya05 iğneyle alakası yok bencede, 6000 lik kullanıyorum 23 haftalık hamileyim en başından beri kullanıyorum tüp bebekle hamileyim transferden beri yani ama böyle bişey yapmıyor
Elif3419 Alya05 iğneyle alakalı olduğunu düşünmüyorum bende uzun zamandır kullanıyorum hiç öyle birşey olmadı
Durutoprak Alya05 bende 6000 lik kullanıyorum ama böyle yan etkileri yok tamamen hamilelikle alakalıdır şikayetleriniz
Alya05 xEndless bilmiyorum ya bugün çok kötüyüm inş iğneden değildir 14 haftaya kadar kullanacam böyle olursa devam edemicem
xEndless Alya05 hamileliğin basından beri kullanıyorum ben canım ilk aylarda halsizlik vs cok yaşadım ama iğneyle alakası yoktu tamamen hamilelikten kaynaklı yani
Simge_sim 34 haftalık olucam iğneyi hamileliğin en başından beri sürekli vuruluyorum. İğneden kaynaklı değildir bence
Alya05 Hatice-1 Benm bebeğimin kalbi durmuştu bu sefer hamile kalınca doktor her ihtimale karşı verdi kan sulandırıcı iğne
Alya05 Durutoprak dün eşim yaptı öyle acıttı ki bugün ben yaptım neredeyse hiç acımadı Hastanede bana yapılışını göstermediler. Ben göbeğime direk ineyi yavaş ça koyırum tam dibe gidene kadar sonra enjekte ediyorum
Durutoprak Alya05 ilacı verirken yanıyor ama saniyelik tabi bi kaç saniye sonra geçiyo. Siz nasıl rahat oluyosanız o şekilde devam edin bence de