Benimde 5. Haftanın ortalarında başlamıştı 18. Haftaya kadar sabah gündüz gece kusmam hiç durmadı. Kilo da veriyodum o arada. Yemek yemeyi geçtim suyu bile içemiyordum. Baş dönmesi bulantı dan kafam kalkmıyodu hatta tuvalete bile çok sıkışmadıkça gitmiyordum o ara enfeksiyom oldu idrar yollarımda. Hastane harici bakkala bile gitmiyodum aylarca dışarı çıkmadım dışarıda ki havadan bile midem bulandı. 4 ay annemde kaldım kendi evime giremedim. Buzdolabının önünden bile geçerken midem bulanıyodu. İlaçlar hiç bişe yaramadı. Serumlarda aynı şekilde. Kaç tane doktora gittim yapcak bişey yok dediler. Sürekli ağlıyordum. Yazın ortasında bütün camlar kapalı annemde yatıyodum içeri giyen havaya bile tahammülüm yoktu. Ömrüm bogunca böyle kalcam düşüncesi beni hamilelikten bile soğutmuştu Allah affetsin keşke hamile kalmasaydım dediğim zamanlar oldu çünkü artık dayanamıyodum sabah öğlen akşam gece hiç durmayan uyutmayan bir bulantı. 20. Haftaya gelirken arrık hafiflemeye başladı 21. Haftada kendi evime geçtim. Sonra daha da hafifledi. Dışarı da çıktım yemeğimi de yaptım camları da açtım 😊 10 gün önce falan sabahları safra kusmam da bitti şuan 35 haftalığım, mide yanması dışında iyiyim ama şimdide bel ağrıları sırt ağrıları nefes darlığı kasılmalar çatı ağrısı var 🙈 Sanırım bütün bunlar sadece doğurunca geçicek. Ama yine de iyi ki yapmışım diyorum iyi ki Allah kısmet etmiş te hiç aratmadan bize bir bebiş veriyor diyorum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı inşallah ❤