Anneveogluu Arife18 evet hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişin bizde burda bekleyelim doğum hikayeni anlatırsın belki banada biraz cesaret olur ilk gebeliğim daha şimdiden aşırı derecede korkum var 😂🥰😍
Arife18 Anneveogluu 2. Olmasına rağmen benimde korkum var 😬😬 anlatırım inşallah saglık sıhhatle bi dogum yapaym Allahın izniyle paylaşırım😍
neclayigit Arife18 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸doğumun nasıl oldu süreç nasıl ilerledi benim ilk dogumum olcak orda düşünüyorum ama detaylı anlatabilir misin
Anneveogluu Arife18 benim daha var canım 23 haftayız daha yeni bugün detaylı ultrason olduk😂 nasıl geçti doğumun hastane nasıldı
Arife18 Anneveogluu Zaman cok hızlı vallahi bakmışsın kucağında 😻 Hastane güzeldi memnun kaldım ben çok şükür
Anneveogluu Arife18 aynen öyle beni aşırı korkutan doğumu atlatayım geri hallolur inşallah bende o hastanede düşünüyorum
Arife18 Anneveogluu Hastaneyi tercih edebilirsin güzel pişman olmazsın 😇 doğum da öylede böylede bi şekilde oluyor canım benim geçicek bitecek kucagıma alıcam diye odaklanıp bi avazda olur inşallah 🥰
Kubra_811 Eswnlerde acile gitmiştim hiç memnun kalmadım doktoru sanki zorla tutuyolardı insan muamelesi yapmadılar hatta hatırlattınız şikayet edeceğim onlara sağlık Bakanlığına