irem_zengn Minik_04 evet karından görünmedi vajinal ultrason ile baktı 4+4 te keseyi de içinde ki bebeği de gördük
ipek63yldz_ bsrakkaya0 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 11+3de doktor %80 kız dedi daha gitmedim diye tam net bilmiyorum inşallah bu hafta gidicem bakalım 🤭🤲🏻
Merliii cglgkdnz erkek bebek bekliyorum ilk hamileliğim benim. Normal doğum bekliyoruz şu an umarım bir sorun çıkmaz. Doğum pozisyonunda şu an ama kanala girmemiş tabi daha
Gzmakm ipek63yldz_ hayır ben öğrenemedim size baya erken tahminde bulunmuşlar 😂 bizde cuma günü doktora gideceğiz inşallah bakalım
ipek63yldz_ Gzmakm doktor ve ultrasyon aleti farkı ediyor ya bunlar iyiyse tahminleri tutuyor . Daha gitmedim bu hafta gidicem bakalım ne cıkıcak 🤭🤭
Hhatiicee Karanfill ilk çocukmuydu benim ilk çocuğum o yüzden çok fazla önemli değildi cinsiyet bizim icin ama kesin dediyse doğrudur
Hhatiicee Karanfill ilk haftalarda aslında kendini belli ediyor diyorlar cnm ben erkek olduğu için sadece 1 kere kustum kız da çok fazla bulanti oluyor diyorlar
Busramnida bebek_29 Totem yapıyorum diyormuşum ben ilkinden başlıcam 😂 1 Ağustos- 1 Mayısta doğdu 🥰 7 Mayıs - 14 Şubatta doğdu 🥰 20 Ekim ☺️ Buda 15 Temmuz da gelir herhalde diyor Dr.um 😂 özel günler bana özel gibi bir şey oldu 🥰😂