GizemHamza34 rummglmz Ciddi misin ya bizim erkek olsaydı Aslan koyacaktık oğlumun adı Hamza anlamını kardeşi taşısın istemiştik 🥰 kızım olacak inşallah ben Hafsa istiyorum yavru aslan koruyan anlamına geliyor bakalım eşimi ikna edebilirim inşallah 🙂
Damla_g28 bebek_29 valla ya 26 Eylül ya 30 Eylül 😂😂😂 plansız olduğu için dikkat etmemiştim 29 Ekim’de hamile olduğumu ögrendim 😂😂
Hhatiicee Karanfill evet öğrendik 13 haftada erkek diye söylemişti %80 16 haftada net olarak erkek diye öğrendik sizin ne acaba bellimi
Merve8155 bsrakkaya0 bende 31 ocak yumurtlama ve catlama gunlerinizi biliyor musunuz.henuz net cinsiyet ogrenemedim.sali ogrencem insallah🥹diger doktor.kiza.benzettim dedi ama emin degilim dedi
cglgkdnz Merliii evet 7 Haziran 🤭 son günler heyecan dorukta 2.bebişimi bekliyorum oğlum olucak tekrar 💙 sizin cinsiyet ne doğum şeklini konuştunuz mu
Merliii cglgkdnz erkek bebek bekliyorum ilk hamileliğim benim. Normal doğum bekliyoruz şu an umarım bir sorun çıkmaz. Doğum pozisyonunda şu an ama kanala girmemiş tabi daha
Hhatiicee Karanfill ilk çocukmuydu benim ilk çocuğum o yüzden çok fazla önemli değildi cinsiyet bizim icin ama kesin dediyse doğrudur