Ayselcnt Visneli1so-s dünden sebzeli bulgur pilavı var..oğlumda tarhana çorbası istedi, yanına yoğurt domates salatalık falan olur..hamdolsun bugünüde atlatırız.. yarına Allah kerim.. 😁
Salihanurrr Sulu köfte, erişte , domates çorbası🤣🥰 herkesin midesi bulanır bişiy yiyemez tiksinir ben aksine kiloları almaya başladım bile 11 haftalığım😒🙄
Visneli1so-s Salihanurrr ay maşallah evet ben ilk 3 ay 5 kilo verdim zayıf hamile kaldım ve şuan 20.haftadayım 1 kilo felan anca almışımdır
Kevsssim a-koroglu sebze yemeyen eş sorunu.. o kadar iyi anlıyorum ki sizi😂 Bende yarın taze fasulye yapacağım şimdiden eşime ne yapsam diye düşünüyorum djdjdkdk
Deleted33000 Visneli1so-s şimdi hamurunu yoğurdum erişte kestim akşama mercimekli erişte çorbası ve patates salatası yapacağım
Deleted33000 Visneli1so-s bizim yörenin yemeği şimdiki nesil de bilmez farklı farklı çeşidi çıktı şimdi erişte in ama en lezzetli halı bence böyle
a-koroglu Kevsssim ay öyle zor ki farklı farklı yapmamak için bende et tavuk yiyordum ama artık dayanamıyorum Allah sabır versin bize 😂😂