GezenTavuk_2 ppmerlina kesinlikle öyle her biri çok güzel ama gerçekten ben bunu her zaman söylüyorum kızım süsü cicisi ayrı oluyor 😍
tahamommy GezenTavuk_2 çok tatlı şeyler atmışlar ama o fiyata igor almak daha mantıklı sanki tabanı da rahat diyolar zaten
Rabiul Ayselcnt yaa 🙈🙈 erkeklere göre de çok güzel şeyler var kızların daha cicili bicili olduğu için öyle gözüküyor çiçek böcek ne ararsan kızlara veriyorlar 😆
Ayselcnt Rabiul evet erkeklerede güzel şeyler var amma kız bebeklerin daha güzel daha tatlış oluyor.. Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat güzwl bir hayat nasip etsin.. 🥰
Onu_beklerken Anneler yazbebek çok güzel şeyler var. Ben hep ordan alıyorum. Fikir olsun size de hem çok kaliteli hem de bence kalitesine göre uygun. Daha bebeğim doğmadı ama her ay bişeyler alıyorum ordan çok da güzel geldi
GezenTavuk_2 Cimcime30 ahahah ayakkabı sorunum vardı aşkım onunda bedeni yoktu bugün farklı bir mağazada buldum sipariş verdim 🤭
ppmerlina GezenTavuk_2 valla bence al şimdiden topuklu giymeye alışsın ben bu yaşımda giyemiyorum 3 cm 5 cm anca giyiyorum 🤣🤣