GezenTavuk_2 Eslem2112 evet tulumları güzel bu yüzden kocam LCW den geçme tuluma dalma özelliği yüklendi sana diyor 🌸😅
Eslem2112 GezenTavuk_2 benimde öyle dio kendinş kaybediyorsun bende kendime çok almam ama çocuklarıma alırım baya
ppmerlina GezenTavuk_2 hiç anlamadığım konu aşko fkfkfk Bugün biraz turlamaya çıkıcam kendime de bişeyler bakıcam gözüme çarpan modeller olursa çekerim ❤️
GezenTavuk_2 ppmerlina ahahah 🤣 ben de bir ayakkabı kaldı su çocuğu bitirsem kendime her halükarda bulurum 🤣
Ayselcnt Rabiul ilk 2 sandalet ne kadar güzelmiş.. kızlar için böyle cicili bicili şeyler çok güzel.. bir oğlu olup 2. Oğlunu bekleyen ben gruptan ayrılıyorum.. 😁 Güle güle giysin minikler.. 💙
GezenTavuk_2 Ayselcnt Evet siz de çok haklısınız gerçekten erkeklerin de var ama kızların erkeklere göre biraz daha fazla seçenekleri oluyor hayırlısı olsun 🥹
Rabiul Ayselcnt yaa 🙈🙈 erkeklere göre de çok güzel şeyler var kızların daha cicili bicili olduğu için öyle gözüküyor çiçek böcek ne ararsan kızlara veriyorlar 😆
GezenTavuk_2 Kızlar ben bu arada aradığım ayakkabıyı buldum zaten dün de bunu bulmuşsun fakat numarasını bulamamıştım bugün farklı bir siteden Yani trendyol’da farklı bir alışveriş sitesinden aradığım numarayı buldum 😍😍😍
ppmerlina GezenTavuk_2 çok tatlı Allahımmm dötlerindeki boka bakmazlar bi de sandalet giyer bu cimcimeler yaaa 🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿
Senamstf GezenTavuk_2 igorun bu modelini çok beğeniyorum kızım olsaydı kesinlikle bundan alırdım herhalde 🙈🥰 ! [https://mutluresim.com/images/2025/05/08/1PPJKs.png]
GezenTavuk_2 ppmerlina kesinlikle öyle her biri çok güzel ama gerçekten ben bunu her zaman söylüyorum kızım süsü cicisi ayrı oluyor 😍